class="head_mail" href="mailto:uh!pont!sletsohegelloc!kukac!atzsugua">uh!pont!sletsohegelloc!kukac!atzsugua4032 Debrecen, Móricz Zsigmond körút 22.
FőoldalSzolgáltatások

Szolgáltatások:

Minden szobában ingyenes internetcsatlakozási lehetőség érhető el. A szállodához tartozó parkolókat vendégeink térítésmentesen használhatják. Tájékoztatjuk vendégeinket, hogy az Egyetemi Klinikák területén fizetős parkoló működik. A díjtalan parkolás érdekében kérjük, hogy a bejáratnál kapott belépőszelvényt érkezéskor érvényesítsék a recepción!

Az Auguszta Hotel számos szolgáltatással igyekszik biztosítani a vendégek és a hallgatók kényelmes és nyugodt pihenését.. Próbálja ki fitness termünket vagy pihenjen egyet a szaunánkban.
Szállodánk II-es épületében masszázs szolgáltatást is igénybe lehet menni. Az árakról és a szabad időpontokról az alábbi telefonszámon kérhet felvilágosítást:
06-30-822-4154
Mosoda
Mosoda
Minden épületünkben korszerű mosoda áll Vendégeink rendelkezésére. Mosógép érmék a recepción vásárolhatóak 2.500 Ft / darab áron. 
Fitnesz
Fitnesz
Próbálja ki fitnesztermünket. 

Áraink: 
Szerződéses lakó /napivendég: 
1.500 Ft / alkalom

Külsős vendég:
2.500 Ft / alkalom 
 
Szauna
Szauna
Egy nehéz nap után pihenjen szaunánkban 

Áraink: 
10.000 Ft / óra / fő
Masszázs
Masszázs
Szállodánk II-es épületében masszázs szolgáltatást is igénybe lehet venni. Az árakról és a szabad időpontokról az alábbi telefonszámon kérhet felvilágosítást:
06-30-822-4154
 
© 2023 Minden jog fenntartva! Üzemeltető cég:  Auguszta Hotel Zrt. 4028-Debrecen, Kassai u. 26.
készítette:WebDeb.hu