College Hostels oldalak
College Hostels Kossuth Lajos KollégiumokCampus HostelsWest Hostels

Szolgáltatások

Az Auguszta Hotel számos szolgáltatással igyekszik biztosítani a vendégek és a hallgatók kényelmes és nyugodt pihenését.

A szálloda II. épületének alagsorában fitneszterem és szauna áll vendégeink rendelkezésére. Szintén a szálloda II. épületének alagsorában, a fitneszteremmel szemben található masszázsunk, melyre a következő telefonszámon kérhetnek időpontot: 06-30-822-4154.

Minden épület alagsorában mosókonyha üzemel, amelyet 600 Ft-os áron lehet alkalmanként használni. A mosóérme a recepción vehető fel, mely szállodánk IV. épületében található.

A recepción található központi széfet a szállóvendégek 350Ft/napért bérelhetik, hosszú távra a bérleti díj 3.500 Ft/hó.

A IV. épületben egy 78 m2-es, 40 férőhelyes konferenciaterem található, mely alkalmas vetítési lehetőségekre illetve svédasztalos étkezésre is.

!NFO

A szolgáltatások egy részét
a helyszínen közzétett árlista alapján lehet igénybe venni.

Díjtalan szolgáltatások:

  • Minden szobában ingyenes internetcsatlakozási lehetőség érhető el. A szállodához tartozó parkolókat vendégeink térítésmentesen használhatják. Tájékoztatjuk vendégeinket, hogy az Egyetemi Klinikák területén fizetős parkoló működik. A díjtalan parkolás érdekében kérjük, hogy a bejáratnál kapott belépőszelvényt érkezéskor érvényesítsék a recepción!

Elérhetőségek

Útvonal tervezése: 4032 Debrecen, Móricz Zsigmond körút 22 Hívjon minket: +36 (52) 513 100
© 2019 Minden jog fenntartva! Üzemeltető cég: Auguszta Hotel Zrt. 4028-Debrecen, Kassai u. 26.
WebDeb - Ahol a weblapok születnek...