class="head_mail" href="mailto:uh!pont!sletsohegelloc!kukac!atzsugua">uh!pont!sletsohegelloc!kukac!atzsugua4032 Debrecen, Móricz Zsigmond körút 22.
FőoldalHírekVárjuk Önöket!

Várjuk Önöket!

2021. április 30. Írta: Hengl Dóra

Örömmel tudatjuk, hogy szállodánk kapuja újra nyitva Mindenkit szeretettel várunk a megszokott szolgáltatásokkal, erdei környezetben.

Várjuk Önöket!
Kedves Vendégeink!   

A 2021.04.26-án megjelent a 194/2021. Korm. rendelet értelmében a négy milliomodik oltott után szállodánk kapuja újra nyitva áll a pihenni vágyók előtt.
 
A rendelet értelmében, az alábbi feltételekkel tudjuk fogadni vendégeinket:
 
  • Továbbra is védettségi igazolvány nélkül látogathatják az üzleti, gazdasági, oktatási célból érkezők szállodánkat, amelyet igazolni szükséges részünkre.
 
  • A recepciós köteles ellenőrizni a bejelentkező személy védettségi igazolványát és személyigazolványát.  Amennyiben a bejelentkező nem adja át az okmányokat ellenőrzésre, akkor a bejelentkezését meg kell tagadnunk, és el kell küldenünk a szállodából. Jogsértő személy esetén a hotel értesítheti a rendőrséget.
 
  • A védettségi igazolvánnyal rendelkező személyeket és a felügyeletük alá tartozó 18 év alattiakat fogadhatjuk, azonban esetükben személyigazolvánnyal vagy diákigazolvánnyal bizonyítani szükséges az életkorukat.
 
  • A fitness termünket kizárólag védettségi igazolvánnyal rendelkező személy és a felügyelete alatt lévő 18 év alatti személy látogathatja. 
 
 
  • A szálláshelyen tartható, illetve szervezhető családi vagy magánrendezvény, ha a résztvevők létszáma nem több 10 főnél, és minden 18 év feletti rendelkezik védettségi igazolvánnyal. Zenés-táncos rendezvény nem tartható.
 
 
Szállodánk teljes területén a szájmaszk használata továbbra is kötelező! Természetesen ezentúl is fokozottan figyelünk szállodánkban a higiénés szabályok betartására.
 
 
 
© 2024 Minden jog fenntartva! Üzemeltető cég:  Auguszta Hotel Zrt. 4028-Debrecen, Kassai u. 26.
készítette:WebDeb.hu