class="head_mail" href="mailto:uh!pont!sletsohegelloc!kukac!atzsugua">uh!pont!sletsohegelloc!kukac!atzsugua4032 Debrecen, Móricz Zsigmond körút 22.
FőoldalHírekAquaticum Strand

Aquaticum Strand

2020. június 22. Írta: Hengl Dóra

Szállóvendégeinknek kedvezményes belépőjegyet biztosítunk Debrecen egyedülálló, új fürdőkomplexumába

Aquaticum StrandSemmihez sem fogható strandélményben lehet részünk nyáron Debrecenben. Fantasztikus vizes attrakciókat kínál hazánk és Közép-Európa egyik legkülönlegesebb és leglátványosabb strandfürdője.
Hullámzó vízfelületek, vízesések, vízfátyolok fogják össze és teszik folyton változó, csillogó, az erdő fáit visszatükröződő élményközponttá az új debreceni strandot, ahol 5700 négyzetméteres vízfelület és 15 medence épült ki. Emellett 12 méter magas napozóteraszt, külön gyermekvilágot, korosztályos medencéket, hullámmedencét és lassú folyót alakítottak ki a területen.
A Nagyerdő csodálatos környezetében található vizes élménypark kreatív építészeti megoldásaival, extrém élményterületeivel, kalandmedencéivel, csúszdáival és ugróplatformjával, valamint az erdő irányába tájolt, kihagyhatatlan csendes zónájával biztosan hamar a debreceniek és a turisták kedvenc helyévé válik. A 3 gyógymedencét is magába foglaló, többgenerációs strandfürdő a család minden tagja számára izgalmas és sokszínű élményt garantál!
Debrecen legújabb látványossága – a vírushelyzet miatt – egyelőre csak korlátozott számban és az egészségügyi szabályok betartása mellett várja a fürdőzőket.

Felhívjuk a figyelmüket rá, hogy szállóvendégeink kedvezményes belépőjegyet válthatnak a recepción Debrecen új strandjára, amely hotelünktől kényelmes sétával könnyen elérhető.

 
Forrás és további információk:  https://spa.aquaticum.hu/hu

Felhívjuk a figyelmüket rá, hogy szállóvendégeink kedvezményes belépőjegyet válthatnak a recepción Debrecen új strandjára, amely hotelünktől kényelmes sétával könnyen elérhető.

 
© 2024 Minden jog fenntartva! Üzemeltető cég:  Auguszta Hotel Zrt. 4028-Debrecen, Kassai u. 26.
készítette:WebDeb.hu