class="head_mail" href="mailto:uh!pont!sletsohegelloc!kukac!atzsugua">uh!pont!sletsohegelloc!kukac!atzsugua4032 Debrecen, Móricz Zsigmond körút 22.
FőoldalHírekAquaticum SPA

Aquaticum SPA

2019. április 3. Írta: Balázs Viktória Réka

Vendégeink számára kedvezményes belépőjegyet biztosítunk a fürdőkomplexumba.

Aquaticum SPAAz Aquaticum Mediterrán Élményfürdő szállodánk közelében, a debreceni Nagyerdő szívében, egy 66 m átmérőjű kupolacsarnokban található. A különleges létesítmény dús trópusi növényzete, csúszdaparkja és számos élményeleme segítségével nyarat varázsol az év minden napjára, 12 csúszda, hullámmedence, mászófal, barlangfürdő és déltengeri hangulat – kell ennél több a kikapcsolódáshoz? A vízi paradicsom egész napos szórakozást nyújt minden generációnak.
A termálfürdő és az élményfürdő között üvegfolyosó biztosít közvetlen átjárást. A termálfürdő különböző hőfokú gyógyvízzel töltött medencéi, váltófürdője és gőzkamrái ugyancsak közkedveltek a vendégek körében. Emellett egy egész évben üzemelő, szabadtéri gyógyvizes medence teszi tökéletesebbé a debreceni gyógykúra áldásos hatását. A fürdőközpont a tiszta gyógyvizet saját kútból kapja, amely hűtés után közvetlenül a medencékbe kerül.
A fürdőkomplexumról bővebben itt olvashat: http://spa.aquaticum.hu/hu/
Hotelünk vendégei számára kedvezményes belépőjegyet biztosítunk a Mediterrán Élményfürdőbe és a Termálfürdőbe. Érdeklődjön a recepción!
© 2024 Minden jog fenntartva! Üzemeltető cég:  Auguszta Hotel Zrt. 4028-Debrecen, Kassai u. 26.
készítette:WebDeb.hu